0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van een vochtige kelder?

Hulp bij een vochtige kelder

Wanneer u last heeft van een vochtige kelder, dan is de kans groot dat u een vochtprobleem heeft. Dit wordt veroorzaakt door grondwater dat op uw muren drukt. Dit water wordt opgenomen door het gesteente. Omdat op een gegeven moment uw muur verzadigd raakt, sijpelt het water uw kelder binnen. Hierdoor ontstaan vochtige of natte wanden. Wordt dit probleem niet verholpen, dan zullen uw muren blijven lekken en dat kan tot ernstige gezondheidsrisico’s leiden. Het is dan ook zaak dat u zo snel mogelijk een expert inschakelt wanneer u een vochtprobleem heeft. KEMO Vochtwering is hiervoor hét adres. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor professionele vochtbestrijding bij u thuis.

Het waterdicht maken van uw kelder

Niet iedere muur is hetzelfde. Dat begrijpen wij bij KEMO Vochtwering. Daarom bieden wij niet één manier om u van uw natte of vochtige muren af te helpen. Wij hanteren verschillende injectiemiddelen waardoor wij iedere vochtige kelder weer waterdicht kunnen maken. Zo gebruiken wij voor monumentale panden een speciale kalkinjectie. Deze werkwijze voldoet aan de richtlijnen van het KOMO-keurmerk. Deze organisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit in de bouw gewaarborgd wordt. Bij ons bent u er dan ook altijd van verzekerd dat de werkzaamheden naar uw wens uitgevoerd worden.

Kies voor KEMO Vochtwering voor aanpak van uw vochtige kelder

Een lekkende kelder kan veel overlast veroorzaken. U wilt dan natuurlijk een betrouwbaar bedrijf inschakelen om dit vochtprobleem op te lossen. Bij KEMO Vochtwering zit u dan goed. Wij maken uw vochtige kelder waterdicht. Naast dat wij kwaliteit leveren, profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • U krijgt van ons 30 jaar garantie op werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden.
  • Of u nu een particulier of ondernemer bent, wij bieden hulp bij natte of vochtig muren.
  • U kunt ons 24 uur per dag bereiken.
  • Wij werken door heel Nederland.
  • Onze medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring.
optrekkend vocht

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze aanpak? Of wilt u graag weten wat u kunt doen tegen vochtige muren of een lekkende kelder? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt het contactformulier op onze site invullen en naar ons zenden. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, kunt u ook bellen naar 0347-343335. Mailen is mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Welk vochtprobleem u ook heeft, wij maken uw vochtige kelder weer waterdicht.

Meer dan 20 jaar ervaring