0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtproblemen in huis?

Kelder waterdicht laten maken door KEMO Vochtwering

Wanneer u uw kelder waterdicht wilt maken, is het verstandig om hiervoor een expert in te schakelen. Niet alleen zorgen wij ervoor dat het vochtprobleem opgelost wordt, maar wij voorkomen ook dat het probleem terugkomt. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij een perfecte oplossing bieden, geven wij u als klant 30 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

optrekkend vocht

Oorzaken lekkende kelder

Vochtproblemen bij kelders ontstaan vaak door waterdruk op de muren. Het water drukt niet alleen constant op de wanden van uw kelder, maar de muren nemen ook water op. Wanneer een wand verzadigd is, dan zal het water aan de binnenkant zichtbaar worden met vochtige muren en vloeren tot gevolg. Is dit eenmaal gebeurd, dan zullen de keldermuren blijven lekken en zal ook de luchtvochtigheid in de muur trekken. Het resultaat is dat uw muren beschadigd raken. KEMO Vochtwering kan dit vochtprobleem eenvoudig oplossen en uw wanden weer waterdicht maken.

Waarom uw kelder waterdicht laten maken?

Wanneer u last heeft van een vochtprobleem, is het zaak om ervoor te zorgen dat uw kelder snel waterdicht wordt gemaakt. Dit probleem kan namelijk een aantal vervelende gevolgen hebben. Wanneer u dit niet doet, dan kunt u namelijk te krijgen met het volgende:

  • Ziekten en infecties door vochtigheid
  • Omdat uw huis minder snel warm wordt, betaalt u hogere stookkosten
  • Formaldehyde, een schadelijk gas, kan mogelijk vrijkomen
  • Hoe langer u wacht met het waterdicht maken van muren, hoe groter beschadigingen zullen zijn, waardoor het kostenplaatje oploopt

Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van onze vakmensen om uw kelder waterdicht te maken en de vochtproblemen aan te pakken.

Uw kelder waterdicht maken

KEMO Vochtwering is dé expert in vochtbestrijding. Wij beschikken dan ook over jarenlange ervaring en kunnen voor ieder vochtprobleem een passende oplossing vinden. Onze vakbekwame medewerkers komen graag bij u langs en maken de muren van uw kelder waterdicht. Wij kunnen u zelfs helpen wanneer de muren van een monumentaal pand waterdicht gemaakt dienen te worden. Hiervoor beschikken wij over speciale injecties van kalk die voldoen aan de richtlijnen van het KOMO-keurmerk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen voor ons vochtweringsbedrijf? Of wilt u graag hulp bij vochtbestrijding? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt ons bereiken op 0347-343335. Mailen kan naar info@kemovochtwering.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wanneer u hulp wilt om uw kelder waterdicht te maken, dan moet u bij KEMO Vochtwering zijn.

Meer dan 20 jaar ervaring