0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtproblemen in Leiden?

Uw specialist in vochtbestrijding in Leiden

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering in Leiden of omgeving? Dan bent u bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende werkzaamheden op dit vlak voor u uitvoeren zoals: injecties, betonreperaties en vochtwering . Ons vochtweringsbedrijf beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw probleem snel te herkennen en vakkundig op te lossen. Meer weten over onze manier van vocht bestrijden in Leiden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Die diensten die wij uitvoeren in Leiden

optrekkend vocht

Wij kunnen u in Leiden met diverse problemen helpen. Wij zijn namelijk dé specialist in vochtbestrijding. Wij staan voor u klaar wanneer u last heeft van een lekkende kelder, optrekkend vocht, doorslaand vocht of lekkages. Om de vochtproblemen op te lossen, kunnen wij bijvoorbeeld uw kelder waterdicht maken of de buitenmuur impregneren. U kunt ons daarnaast voor meer diensten inschakelen. Een andere specialisatie van ons is het het injecteren van beton. Zo kunnen wij holle ruimtes in uw muren weer opvullen of een betonreparatie voor u uitvoeren. Zelfs wanneer u in een monumentaal pand woont, kunnen wij uw muren verstevigen door middel van een injectie. Hiervoor gebruiken wij een kalk-injectie, waardoor uw muren niet beschadigd raken. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van KEMO Vochtwering

Als u last heeft van vochtproblemen in uw woning in Leiden, dan wilt u hier uiteraard zo snel mogelijk een oplossing voor vinden. Het probleem moet niet alleen vlug verholpen worden, daarnaast wilt u natuurlijk ook dat het vochtprobleem niet terugkomt. Zaak is dan dat u een specialist in vochtbestrijding inschakelt. KEMO Vochtwering biedt dan uitkomst. Wij verhelpen uw vochtprobleem vakkundig, zodat deze niet terugkomt. U profiteert bij ons echter van meer. Zo:

  • Krijgt u bij ons 30 jaar garantie op onze oplossingen.
  • Leveren wij een uitgebreid dienstenpakket in Leiden.
  • Hebben wij ruime ervaring als vochtweringsbedrijf bij particulieren en de bouwsector.
  • Zijn wij 24 uur per dag voor u bereikbaar.
  • Werken wij door heel Nederland.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze garantie en de voordelen die wij bieden? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met een van onze specialisten.

scheur in muur

Neem contact met ons op voor hulp in Leiden

Heeft u nog vragen over wat wij voor u in Leiden kunnen betekenen? Of wilt u graag een afspraak maken om uw kelder waterdicht te maken? Bel in dat geval direct naar 0347-343335. Tevens kunt u mailen naar info@kemovochtwering.nl. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor uw vochtproblemen. Tot slot kunt u ook uw vraag stellen via het online contactformulier op onze website. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over de mogelijkheden in Leiden.

Meer dan 20 jaar ervaring