0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Lekkende kelders

Professionele zorg

Heeft u last van vocht in huis, bijvoorbeeld in uw kelder? Wij van Kemo Vochtwering zijn specialisten op het gebied van vochtbestrijding en kunnen uw kelder waterdicht maken, zodat u geen last heeft van water in uw kelder. Wij lossen uw vochtprobleem graag op.

Lekkende kelder waterdicht maken

Het probleem bij kelders is dat men te maken heeft met drukkend water. Het water in de grond zal een constante druk binnen de muur uitoefenen en voortdurend vocht inbrengen, als de muur verzadigd raakt, zal het water aan de binnenzijde tevoorschijn komen. Het gevolg zijn natte muren en/of natte vloeren.

Een oplossing voor uw probleem

Heeft de verzadiging van de muur eenmaal plaatsgevonden, zal door kleine hoeveelheden water, de kelder weer gaan lekken. Hierdoor ontstaat weer een vochtige kelder.

Doordat de muren in de loop van de tijd een zout uitslag krijgen, trekt ook de luchtvochtigheid steeds meer in de muur.

De problemen in deze kelder worden d.m.v. van een kimnaad injectie verholpen. Bij deze manier van kelderdichting wordt de wand aangeboord en het injectiemateriaal onder hoge druk in de muur gespoten. Het materiaal is zo dun als water en zal dus ook dezelfde weg zoeken als het binnenkomende water.

Neem contact op met KEMO Vochtwering voor een offerte op maat

U kunt ons bereiken per mail bereiken via info@kemovochtwering.nl  Telefonisch kunt u contact opnemen via 0347 – 34 33 35  en wij zijn bereikbaar via het contactformulier op deze website. Vraag ons gerust om advies en een vrijblijvende offerte op maat voor betonreparaties, vochtwering, injecties en impegneren.

Meer dan 20 jaar ervaring