0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding in Nederland nodig?

Dé expert in vochtproblemen in Nederland

Zoekt u in Nederland een bedrijf dat u kan helpen met vochtbestrijding? Dan bent u bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met problemen als vocht in huis. Onze vakbekwame medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u hier dus goed mee helpen. Zij kunnen de ernst van het vochtprobleem inschatten en u een adequate oplossing bieden. Zo zijn de vochtproblemen in uw huis snel verleden tijd. Wij werken in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij vochtbestrijding? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Bel of mail ons dan.

optrekkend vocht

Hulp bij vochtwering in Nederland

Wij kunnen u in heel Nederland helpen om vocht te bestrijden. De nattigheid kan op veel manieren uw woning binnentrekken. Zo kunt u denken aan lekkages in uw dak door regenval, maar ook aan grondwater dat via uw kelder uw huis binnenkomt. Wat de oorzaak van uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor u. Zo kunnen wij u helpen met:

Oorzaken en oplossingen voor vocht in huis

De oorzaken van deze problemen kunnen bijvoorbeeld liggen bij scheuren in muren of slechte voegen. Dit is op verschillende manieren op te lossen. Hierbij kunt u denken aan het impregneren van een buitenmuur of het injecteren van de wand, zodat water geen vrij spel meer heeft. Daarnaast kunnen wij uw kelder waterdicht maken. Zeker in de delen van Nederland waar het grondwaterpeil erg hoog is, is vochtwering geen overbodige luxe. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en laat ons de vochtproblemen aanpakken.

scheur in muur

Betonreparatie, grondstabilisatie en muur- en gevelreiniging

Bij KEMO Vochtwering kunt u in Nederland voor meer terecht dan het oplossen van vochtproblemen. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn met het volgende:

  • Grondstabilisatie, verharden van de ondergrond. Wij kunnen uw grond behandelen, zodat het niet langer vochtigheid doorlaat in bouwputten. Ook zorgen wij voor zand onder funderingen.
  • Betonwerkzaamheden als herstel, renovatie en reparatie. Hierbij richten wij ons voornamelijk op betonreparatie en cosmetische verbeteringen van gebouwen in Nederland.
  • Muren en gevels reinigen of zandstralen. We kunnen dit doen als voorbereiding op werkzaamheden, maar we kunnen dit ook voor u doen als u verf of beton van uw muur wilt halen.

Neem direct contact met ons op voor hulp in heel Nederland

Heeft u behoefte aan meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken voor vochtbestrijding in Nederland? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0347-343335. Het is uiteraard ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Dit kan naar: info@kemovochtwering.nl. Wij helpen u graag met vochtbestrijding door heel Nederland.

Meer dan 20 jaar ervaring