0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van optrekkend vocht?

Het aanpakken van optrekkend vocht

Een veel voorkomend vochtprobleem is optrekkend vocht. Hierdoor krijgt u last van vochtige of natte muren. In de meeste gevallen wordt dit vocht veroorzaakt door een fundering die slecht is geïsoleerd. Een andere oorzaak kan vochtige grond zijn. Bakstenen zijn poreus, waardoor water gemakkelijk wordt opgezogen. Omdat oppervlakte- en grondwater zouten bevat, blijft dit na het opdrogen in de steen achter. Hierdoor wordt het wateraantrekkende effect van de stenen versterkt en zal het vochtprobleem alleen maar groter worden. Door uw muren te injecteren, kan KEMO Vochtwering dit optrekkend vochtprobleem eenvoudig voor u verhelpen. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor effectieve vochtbestrijding bij optrekkend vocht.

optrekkend vocht

Schakel hulp in bij vochtproblemen

Wanneer u te maken heeft met optrekkend vocht, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Vocht is namelijk niet alleen schadelijk voor uw woning, maar ook voor uzelf. Zo kan een optrekkend vochtprobleem zorgen voor onder meer het volgende:

    • Doordat uw woning vochtig is, loopt u meer risico op ziektes en infecties. Zo is de kans op het krijgen van astma groter.
    • Uw huis wordt minder snel warm. Hierdoor betaalt u meer stookkosten.
    • Doordat de stenen steeds meer water opnemen, zal het optrekkend vochtprobleem steeds groter worden. Hierdoor zullen de kosten voor het repareren en het waterdicht maken van uw muren toenemen.

Wilt u meer te weten komen over de gevolgen van vochtproblemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Optrekkend vocht vakkundig verholpen

Om een optrekkend vochtprobleem definitief te kunnen oplossen, gebruiken wij van KEMO Vochtwering diverse injectiemiddelen. Deze kunnen vrij diep in het gesteente doordringen, waardoor de wand zelfs tot onder het maaiveld waterdicht gemaakt wordt. Daarnaast kunnen wij, omdat wij de injectiedruk nauwkeurig kunnen regelen, muren van elk materiaal geheel naadloos afdichten. Zelfs wanneer u in een monumentaal pand woont of werkt, kunnen wij u helpen wanneer u last heeft van vocht. Bent u benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Maak direct een afspraak

Heeft u last van vocht in uw woning of bedrijfspand? Schakel dan vandaag nog de hulp in van onze experts. U kunt dit doen door te bellen naar 0347-343335. Mailen is mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Wij zorgen ervoor dat optrekkend vocht zo snel en vakkundig mogelijk opgelost wordt.

Meer dan 20 jaar ervaring