0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding nodig in Oss?

Vochtbestrijding in Oss

Heeft u in Oss last van vocht in huis, natte muren of een vochtige kelder? Dan raden we u aan om een professional in vochtbestrijding te contacteren. Wanneer u eenmaal vocht in huis heeft, dan kan de situatie alleen maar erger worden. Voorkom schimmel, lekkage en andere gezondheidsproblemen. Wij van KEMO Vochtwering injecteren uw muren of vloer, waardoor een waterdichte laag ontstaat. Daardoor zijn uw vochtproblemen weg en blijven ze ook weg. Hier geven u 30 jaar garantie op in Oss. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor professionele vochtbestrijding.

optrekkend vocht

Effectief vocht bestrijden in Oss

Heeft u in Oss last van vocht? Schakel dan de vakmensen van KEMO Vochtwering in voor effectieve vochtbestrijding. Wij helpen u onder andere bij doorslaand vocht, optrekkend vocht, natte muren en lekkende kelder. Wij vinden voor ieder probleem een passende oplossing. Denk aan het waterdicht maken van de kelder of het impregneren van de muren. In de loop der jaren hebben wij geleerd dat er altijd meer komt kijken bij vochtwering. Wanneer we het injectiemateriaal hebben ingespoten en de muren waterdicht zijn, dan blijft vaak een aangetaste muur over. Met betonreparatie laten we uw muren in Oss er weer netjes uitzien. Verder kunnen we de grond stabiliseren om zo een stevige fundering te leggen. Ook dit voorkomt al veel vochtproblemen. Maak vandaag nog een afspraak met ons voor snelle hulp bij vochtproblemen in Oss.

Onze voordelen

U bent niet enige met vocht in huis in Oss of andere vochtproblemen. Al vele tevreden klanten hebben ons ingeschakeld voor een van onze diensten, zoals vochtbestrijding of grondstabilisatie.

Wanneer u ons inschakelt in Oss voor vochtwering, grondstabilisatie of betonreparatie, kunt u rekenen op het volgende:

  • Wij geven u steevast 30 jaar garantie op onze oplossingen.
  • Last van een acute lekkage? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
  • U kunt gebruikmaken van vele diensten op het gebied van vochtwering.
  • U krijgt bij ons altijd een oplossing voor uw vochtproblemen.
  • Indien mogelijk, maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten.

Wilt u meer te weten komen over de voordelen die wij bieden? Of wenst u direct een afspraak met ons te maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

scheur in muur

Neem contact op voor vochtwering in Oss

Heeft u in Oss last van vochtproblemen en vocht in huis? Of wilt u meer weten over onze werkwijze en methoden? Dan kunt u hiervoor telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. U mag ons ook een mail sturen. Onze contactgegevens zijn: 0347-343335 en info@kemovochtwering.nl. Twijfel niet en schakel ons in om voor u vocht te bestrijden in Oss.

Meer dan 20 jaar ervaring