0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding nodig in Tilburg?

Kies in Tilburg voor dé expert in vochtwering

Zoekt u naar een specialist die kan helpen om uw kelder waterdicht te maken in Tilburg? Of heeft u een ander vochtprobleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers komen graag bij u langs om te zien wat het probleem is en hoe wij de oorzaak van het vocht kunnen bestrijden. Hiervoor worden de juiste materialen ingezet, zodat het vochtprobleem ook daadwerkelijk verholpen wordt. Tevens kunt u bij ons aankloppen voor het reinigen van gevels, grondstabilisatie en betonreparatie. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u voor professionele vochtbestrijding in Tilburg.

Onze diensten in Tilburg

KEMO Vochtwering kunt u in inschakelen bij allerhande vochtproblemen als lekkende kelders, natte muren, optrekkend vocht en doorslaand vocht. Wij zorgen bij ieder probleem voor een passende oplossing. Wij kunnen bijvoorbeeld uw kelder waterdicht maken en scheuren in de muur injecteren zodat het vocht niet meer naar binnenkomt. Echter, wij zijn niet alleen hét adres in Tilburg voor hulp bij vochtbestrijding, maar wij kunnen u op een breder vlak helpen. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u de vochtwering van uw bodem wilt verbeteren om zo bijvoorbeeld dijkverzakking te voorkomen of lekkages te dichten. Maar ook op het vlak van betonreparatie kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunnen wij schade door een aanrijding of brand eenvoudig voor u repareren. Tevens kunnen wij renovatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden in Tilburg? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Onze voordelen

Wanneer u last heeft van vochtproblemen, dan wilt u deze natuurlijk zo snel en vakkundig mogelijk opgelost hebben. U heeft in Tilburg dan de keuze uit verschillende vochtweringsbedrijven. Met de keuze voor een ander bedrijf doet u echter uzelf en uw portemonnee tekort.

Wij leveren namelijk niet alleen kwaliteit, maar bij ons profiteert u ook van:

  • 30 jaar garantie
  • Een ruim aanbod aan diensten in Tilburg
  • Ruime expertise en ervaring
  • Zowel inzetbaar voor vochtwering bij particulieren als bedrijven
  • 24 uur per dag bereikbaar

Laat ons langskomen in Tilburg voor vochtbestrijding

Wilt u graag meer informatie over wat te doen bij vocht in huis? Of wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op. U kunt ons ook bellen via telefoonnummer0347-343335. Mailen kan naar info@kemovochtwering.nl. Ons team van professionals staat u graag bij als het gaat om vochtbestrijding in Tilburg.

Meer dan 20 jaar ervaring