0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van een vochtprobleem in Utrecht?

Vochtbestrijding door onze specialist in Utrecht

Hangt er een muffe lucht in uw woning in Utrecht? Laat het behang of stucwerk los? Dan heeft u mogelijk een vochtprobleem. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een muur kan gescheurd zijn of door de waterdruk van buitenaf kan een kelder gaan lekken. Al deze problemen vragen om een oplossing op maat. Wij van KEMO Vochtwering bieden dan uitkomst. Onze vakbekwame medewerkers kunnen niet alleen het vochtprobleem herkennen, maar bieden u in Utrecht ook een vakkundige oplossing. Bel ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

optrekkend vocht

Vocht bestrijden in Utrecht

Het is belangrijk dat vochtproblemen zo snel mogelijk opgelost worden. Niet alleen kunnen ze veel schade veroorzaken aan uw woning, denk aan gescheurde muren en lekkages. Maar door vochtproblemen kan ook schimmel ontstaan en dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wij verhelpen uw vochtprobleem adequaat door bijvoorbeeld scheuren te injecteren en uw kelder waterdicht te maken. Tevens kunt u in Utrecht bij ons het volgende verwachten:

  • Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor hulp bij vochtbestrijding.
  • U krijgt bij ons 30 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.
  • Bij ons vindt u een ruim assortiment aan werkzaamheden in Utrecht.
  • Wij werken door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.
  • U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Vochtbestrijding, betonreparatie en gevelreiniging

U kunt niet alleen bij ons bedrijf terecht voor adequate vochtwering. Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn met diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wij kunnen uw gevel en muren van verf of milieuvuil ontdoen, maar wij kunnen ook uw gevel reinigen ter voorbereiding op andere werkzaamheden. Tevens kunnen wij u op het vlak van betonreparatie van dienst zijn. Denk hierbij aan constructieve injecties, zodat verzwakte muren versterkt worden, maar ook kunnen wij holle ruimtes voor u in Utrecht opvullen.

Neem contact op voor hulp in Utrecht

Heeft u last van vocht in uw huis in Utrecht? Neem in dat geval contact op met ons bedrijf. Wij helpen u graag om vocht te bestrijden. Onze hulp inschakelen? Bel dan direct naar 0347-343335 of mail via info@kemovochtwering.nl. Tevens kunt u het contactformulier invullen dat u op onze website vindt. Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug. Onze specialisten komen graag bij u langs in Utrecht om uw vochtproblemen te verhelpen of andere werkzaamheden voor uit te voeren.

Meer dan 20 jaar ervaring