0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding in Vianen nodig?

Professionele vochtbestrijding in Vianen

Heeft u last van vocht in uw huis in Vianen? Schakel dan de deskundige hulp van KEMO Vochtwering in! Het is zaak dat een vochtprobleem niet alleen snel, maar ook professioneel opgelost wordt. Zo beperkt u niet alleen de schade aan bijvoorbeeld uw muren, maar zorgt u er ook voor dat het probleem niet terugkomt. Onze deskundige medewerkers weten ieder vochtprobleem snel te herkennen en kunnen altijd een adequate oplossing bieden. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Vianen of wenst u direct een afspraak met ons te maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

optrekkend vocht

Vakkundig vochtproblemen aanpakken in Vianen

Wij hebben het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ondanks dat wij een jong vochtweringsbedrijf in Vianen zijn, hebben onze medewerkers al jarenlang ervaring in deze sector. Dankzij hun kennis weten zij diverse vochtproblemen vakkundig en snel op te lossen. Zo kunnen wij uw kelder waterdicht maken, maar kunnen wij u ook helpen wanneer u last heeft van optrekkend vocht. Wij doen echter meer dan vocht bestrijden. Ons vochtweringsbedrijf in Vianen kan u ook helpen bij het reinigen van uw gevel of het uitvoeren van betonreparaties. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Kijk dan eens naar ‘referenties’ op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze klanten en de projecten die wij voor hen uitgevoerd hebben.

Hulp bij vochtwering, betonreparatie en grondstabilisatie

Wij van KEMO Vochtwering kunnen u in Vianen met een uitgebreid pakket aan diensten helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer:

Dit is maar een greep uit de diensten die wij in Vianen kunnen uitvoeren. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem in dat geval contact met ons op.

Neem contact met ons op vanuit Vianen

KEMO Vochtwering is dé expert in vochtbestrijding in Vianen en omgeving. Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt eenvoudig het contactformulier invullen dat u op onze website vindt. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken via 0347-343335. Mailen is ook mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Van welke vochtprobleem u ook last heeft, wij helpen u graag in Vianen.

Meer dan 20 jaar ervaring