0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Vocht bestrijden

Kies voor dé specialist in vochtbestrijding

Heeft u last van vocht in huis of kantoor? En bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig vocht kan bestrijden? Bel dan KEMO Vochtwering. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van vocht. Daarnaast lossen we ook de oorzaak van het vochtprobleem in uw pand op. Voor elk vochtprobleem bieden wij u een passende oplossing. En omdat wij geen half werk leveren, krijgt u 30 jaar garantie op onze werkzaamheden bij het bestrijden van vocht.

optrekkend vocht

Vocht bestrijden bij diverse oorzaken

Bij KEMO Vochtwering hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het bestrijden van vocht. Onze vakbekwame medewerkers herkennen niet alleen ieder vochtprobleem, zij kunnen het probleem ook vakkundig bestrijden. Onze medewerkers kunnen u dan ook helpen bij:

  • Optrekkend of doorslaand vocht veroorzaakt door slechte muren of slecht geïsoleerde fundering
  • Vocht in de kelder, bijvoorbeeld veroorzaakt door een hoge grondwaterstand of een lekkage
  • Het verhelpen van vochtige muren als gevolg van een lekkage of een scheur

Oorzaak vochtprobleem snel opzoeken

Waar vocht vandaan komt is zelf soms lastig zelf te bepalen. Het kan liggen aan de leidingen, of aan de buitenmuren. Misschien weet u ook niet precies hoe uw huis gebouwd is, zeker wanneer het een wat oudere bouw is. Wij sporen uw vochtproblemen in uw muren altijd op. Wij kunnen binnen korte tijd een diagnose stellen en weten hoe we het vocht in uw muren kunnen bestrijden.

Onze werkwijze

Om uw vochtprobleem te bestrijden, impregneren wij de muren in uw pand. Dat doen we met de zogenaamde hydrofobeermethode. Hierbij wordt het impregneermiddel op de buitenkant van uw gevel of muren aangebracht. Wilt u dat we het vocht bestrijden op een 100% milieuvriendelijke methode? Dan kunnen we gevelcrème op uw muren aanbrengen om het vocht in uw woning te bestrijden. Ook de gevelcreme brengen we op zowel de binnen- als buitenkant van de muren aan. Als we de muren niet kunnen bereiken op alle plekken, dan is het wel mogelijk om uw wanden te injecteren. Dat biedt bescherming tegen vocht en zorgt bovendien voor stabilisatie van uw muren.

Waarom vocht snel bestrijden?

Vocht kan niet alleen schade aan uw woning toebrengen, maar het kan ook nog schadelijke gevolgen hebben voor u persoonlijk, voor uw omgeving en voor uw portemonnee. Extra belangrijk dus dat bestrijden van vocht in een zo vroeg mogelijk stadium moet plaatsvinden. De risico’s van niet tijdig vocht bestrijden zijn:

  • Kans op ziekten en infecties
  • Hogere stookkosten
  • Een hogere energierekening en zorgkosten

Bel ons om vocht bij u te bestrijden

Bij vochtproblemen komen wij zo snel mogelijk naar u toe om het vocht te bestrijden. U kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om vochtproblemen te voorkomen. U kunt ons bellen via 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk. Voor het bestrijden van vocht en het oplossen van uw vochtprobleem, belt u natuurlijk met KEMO Vochtwering.

Meer dan 20 jaar ervaring