0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding nodig in Zwolle?

Vochtproblemen aanpakken in Zwolle

Last van bedompte geurtjes, behang dat loslaat of droogt uw was minder goed dan anders in Zwolle? Dan is er een grote kans dat u te maken heeft met een vochtprobleem. Wacht niet af tot er vochtplekken of schimmel ontstaan, maar schakel snel KEMO Vochtwering in. Wij zijn gespecialiseerd in vochtwering en vocht bestrijden. Hiervoor maken we gebruik van een speciale injectietechniek. Ook kunnen we uw muren herstellen door middel van betonreparatie. Bijvoorbeeld wanneer ze al aangetast zijn door alle nattigheid. Na ons bezoek zit u er weer droog bij in Zwolle! Bel of mail ons voor meer informatie of het maken van een afspraak voor professionele vochtbestrijding in Zwolle.

Vochtwering en vochtbestrijding in Zwolle

Wij kunnen vrijwel alle vochtproblemen oplossen door injectiemateriaal te spuiten. Het zit zo: bakstenen kunnen poreus worden en daardoor water gaan opzuigen. Grondwater en oppervlaktewater bevatten echter minerale zouten, die in het steen achterblijven. Het gesteente wordt nog poreuzer en neemt nog meer water op. Om vocht te bestrijden, brengen we een speciale vloeistof in. Deze stof verspreidt zich precies zoals water, maar heeft een afstotende laag. Na deze behandeling heeft uw muur in Zwolle een waterafstotende laag gekregen.

Ontdek onze voordelen

Kiest u voor onze diensten, dan kiest u voor de beste in vochtwering in Zwolle en omgeving. Wij zijn hier zo van overtuigd, dat we u altijd een garantieperiode van 30 jaar aanbieden op onze vochtbestrijding. Wanneer u ons inschakelt, profiteert u bovendien van nog meer voordelen:

  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zeer snel ter plaatse
  • Onze vaklui hebben jarenlange bouwervaring
  • We vertrekken niet zonder oplossing voor uw probleem
  • U kunt ons altijd vrijblijvend om advies vragen
  • Onze tarieven zijn zeer scherp en u weet vooraf waar u aan toe bent

Laat vochtproblemen in Zwolle direct aanpakken

Veel mensen kijken het nog wel even aan als ze vocht in huis hebben. Ons advies is om meteen onze hulp in te roepen. U heeft nu nog geen lekkages of schimmelplekken. Hoe langer u wacht, des te groter de schade en de kosten voor u in Zwolle zullen zijn. Bovendien hebben vochtproblemen ook risico’s voor uw gezondheid en moet u meer stoken om het warm te houden in huis. Ook kan er in uw woning houtrot optreden en kunt u last krijgen van zilvervisjes en/of pissebedden. Kies dus op tijd voor vochtbestrijding in Zwolle!

Neem contact met ons op

Of u nu slechts wat vochtproblemen vermoedt of al te maken heeft met schimmel en algvorming, wij kunnen u hiermee helpen. We kunnen bijvoorbeeld uw kelder waterdicht maken of vocht bestrijden met onze injecties. Wilt u hier meer over weten of wilt u een afspraak inplannen? Belt u hiervoor dan naar 0347-343335. U kunt ons ook mailen via info@kemovochtwering.nl. In Zwolle staan we klaar voor u om vocht in huis te bestrijden.

Meer dan 20 jaar ervaring