0347 – 34 33 35
 • Meer dan 20 Jaar Ervaring
 • All Round Service
 • Kwaliteitsgericht
 • 15 Jaar volledige garantie

Expert nodig in vochtbestrijding?

Schakel ons in voor effectieve vochtbestrijding

Als het gaat om vochtbestrijding, bent u hiervoor bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Ons dynamische bedrijf is sinds een aantal jaar gespecialiseerd in het bestrijden van vocht. We doen dit door middel van injecties in de muur, die zorgen voor een waterafstotende laag. Daarnaast kunnen we ook aangetaste muren herstellen en funderingen stabiliseren. Wilt u weten wat we kunnen doen voor uw probleem? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak met ons. Wij gaan graag bij u thuis aan de slag als uw specialist in vochtbestrijding.

Wanneer is vochtbestrijding nodig?

Hangt er een bedompte lucht in uw woning? Heeft u last van stucwerk of behang dat loslaat? En droogt u was niet goed binnenshuis? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met vochtproblemen. Vochtproblemen komen voor in verschillende vormen en maten. U kunt bijvoorbeeld te maken hebben met doorslaand vocht, lekkende kelders, natte muren, optrekkend vocht en lekkages. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om direct een expert in vochtwering in te schakelen voor een adequate oplossing. KEMO Vochtwering gaat graag bij u aan de slag om uw vochtproblemen aan te pakken en voorgoed te laten verdwijnen.

Actie ondernemen bij vochtproblemen

Er zijn ongetwijfeld veel mensen, die opmerken dat ze wat vochtplekken in huis hebben of andere kenmerken van vochtproblemen. Het vervelende is dat ze nooit vanzelf weggaan. U zult altijd een expert moeten vragen om u te helpen. Doet u niks, dan:

 • Bent u vaker ziek, want u bent veel vatbaarder voor infecties
 • Hebben de schimmels en algen gevolgen voor uw gezondheid
 • Heeft u een grotere kans op lekkages en aangetaste muren
 • Betaalt u niet alleen voor vochtbestrijding, maar ook voor het herstellen van muren en gevels
 • Kan het schadelijke gas formaldehyde vrijkomen uit plaatmaterialen en gordijnen
 • Gaan uw stookkosten omhoog, omdat u veel warmte verliest

Het is daarom erg belangrijk dat u zo snel mogelijk een specialist van KEMO Vochtwering inschakelt voor de vochtbestrijding. U verbetert zo niet alleen de kwaliteit van uw woning, maar ook de kwaliteit van uw leefomgeving.

Onze effectieve methode bij vochtbestrijding

Om het vocht in uw huis te bestrijden, zijn er een aantal methodes en technieken die wij kunnen toepassen. Een van onze meeste gebruikte technieken is het injecteren van de muren. Door een aantal injecties toe te passen, kunnen we het baksteen van uw muren waterafstotend maken. Het gesteente is zeer gevoelig voor water en dan met name voor de zouten erin. Die zorgen er namelijk voor dat het gesteente poreus wordt en steeds meer water op kan nemen. Vooral grondwater en regenwater hebben een zeer schadelijk effect. Wanneer u niets doet, neemt de kans op beschadiging en lekkages toe. Met onze methode voor vochtbestrijding heeft u in een mum van tijd een waterafstotende muur. Wilt u meer te weten komen over de techniek? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Unieke werkwijze en garantie

Wanneer u kiest voor onze onderneming, kiest u voor een ervaren en professioneel bedrijf. Wij kunnen naast vochtbestrijding ook andere diensten voor u uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor:

 • Spoedklussen, want wij zijn dag en nacht bereikbaar
 • Zeer effectieve manier om vochtigheid te bestrijden
 • Gratis en vrijblijvend advies en informatie
 • Medewerkers met veel ervaring in de bouw
 • Altijd zeer scherpe tarieven en een offerte vooraf

Wat zeer uniek aan ons is, is dat wij u altijd 30 jaar garantie bieden op al onze werkzaamheden. Zo overtuigd zijn wij van onze injectietechniek, producten en vakmanschap. Zo zijn uw vochtproblemen niet alleen weg, ze blijven ook weg!

Schakel onze vochtbestrijding in

Bent u overtuigd van ons vakmanschap en de noodzaak om hulp in te roepen om de vochtproblemen te bestrijden? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons direct bellen via telefoonnummer0347-343335. Wilt u liever een mail sturen? Dan mailt u naar e-mailadres info@kemovochtwering.nl. Wanneer het gaat om vochtbestrijding, is het zaak om hier op tijd bij te zijn.

Meer dan 20 jaar ervaring