0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtige muren?

KEMO Vochtwering voor de aanpak van vochtige muren?

Wanneer u last heeft van vochtige muren, is het zaak dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Niet alleen is vocht schadelijk voor uw muren, maar het kan ook schade toebrengen aan uw gezondheid. Zo loopt u door het leven in een vochtige woning meer risico op ziektes en infecties. KEMO Vochtwering is dé expert in vochtbestrijding. Onze vakbekwame medewerkers komen graag bij u langs om het probleem op te sporen en te verhelpen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder of neem contact op met een van onze specialisten.

optrekkend vocht

Soorten vochtproblemen

Vochtige muren kunnen door verschillende oorzaken hebben. Zo kan een slecht geïsoleerde fundering de boosdoener zijn, maar een vochtige muur kan ook veroorzaakt worden door vochtbruggen in uw spouwmuur. Hierdoor vraagt ieder vochtprobleem om een andere oplossing. Wij van KEMO Vochtwering kunnen u onder meer met de volgende vochtproblemen helpen:

Heeft u last van vochtige of natte muren? Neem dan direct contact met ons op. Wij maken meteen een afspraak om bij u langs te komen.

De aanpak van vochtige muren

Bij KEMO Vochtwering staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer u ons inschakelt, omdat u last heeft van natte muren, zullen wij er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hiervoor gebruiken wij de modernste technieken. Zo kunnen wij uw vochtige muur met verschillende injectiemiddelen inspuiten om zo het probleem te verhelpen. Ook wanneer u een monumentaal pand bezit, kunnen we u bij vochtproblemen van dienst zijn. Wij garanderen u dan ook dat al onze werkzaamheden naar wens uitgevoerd worden en daarom bieden wij u als klant maar liefst 30 jaar garantie.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken, omdat u een vochtprobleem heeft? Neem dan contact met ons vochtweringsbedrijf op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335 of te mailen via info@kemovochtwering.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen dat u op onze site vindt. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Wij zorgen er dan voor dat u geen last meer heeft van vochtige muren.

Meer dan 20 jaar ervaring