0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Vochtprobleem

Bij een vochtprobleem in uw pand

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vocht in huis kan oplossen voor u? Dan zit u goed bij KEMO Vochtwering. Ieder vochtprobleem heeft een verschillende oorzaak en vraagt daarom om een andere oplossing. Onze medewerkers zijn in staat om de oorzaak van vocht in uw woning te herkennen en vakkundig te verhelpen. Wij zijn dan ook hét adres wanneer u vocht in huis heeft. En omdat wij erg zeker zijn van de kwaliteit van ons werk, geven wij u als klant 30 jaar garantie op de klus die wij voor u uitvoeren. U leest hieronder meer over onze werkzaamheden. Heeft u een acuut vochtprobleem in uw pand? Bel ons dan direct.

optrekkend vocht

Risico’s van vocht in huis

Heeft u last van natte of vochtige muren in huis? Of blijven uw keldermuren lekken? Dan is het belangrijk dat u dit vochtprobleem zo snel mogelijk laat oplossen. Niet alleen zijn vochtproblemen schadelijk voor uw woning, ze kunnen ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Risico’s van natte en vochtige muren zijn onder andere:

  • Door vocht in uw woning loopt u meer kans op infecties en ziektes. Zo kunt u sneller last krijgen van astma
  • Uw stookkosten zullen hoger uitvallen, doordat uw kamers minder snel warm worden.
  • De schade zal verergeren als u het vochtprobleem in huis niet laat oplossen. Hierdoor zal reparatie ook duurder worden

Vochtprobleem oplossen bij particulieren en bedrijven

Bij KEMO Vochtwering maken wij geen onderscheid tussen zakelijke en particuliere klanten. Of u ons nu wilt inschakelen omdat u last heeft van vocht in uw bedrijfspand, of dat graag wilt dat wij vocht in huis oplossen, onze medewerkers staan voor u klaar. Ook maakt het bij ons niet uit waar u woont of gevestigd bent. Wij werken door heel Nederland en komen graag naar u toe. Benieuwd naar onze andere klanten? Kijk op onze website onder ‘referenties’.

Laat direct uw vochtprobleem oplossen

Heeft u last van vocht in huis? Schakel dan direct onze hulp in. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Heeft u een minder dringend vochtprobleem in huis? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk per telefoon of per e-mail. KEMO Vochtwering lost vakkundig uw vochtprobleem op!

Meer dan 20 jaar ervaring