Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LayerSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Block_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: Undefined index: loadFiles in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-content/plugins/css3-pricing-tables/css3_web_pricing_tables_grids.php on line 2591
Vochtproblemen - Kemo Vochtwering
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtproblemen

Natte muren en lekkende kelder?

Wanneer u te maken heeft met natte muren en een lekkere kelder, dan heeft u overduidelijk vochtproblemen. Die gaan helaas niet vanzelf weg. U zult hiervoor een professional moeten inschakelen, zoals de vakmannen van KEMO Vochtwering. Met onze unieke injecties kunnen wij iedere muur waterafstotend maken. Boven zijn wij in staat om aangetaste muren vakkundig te herstellen. Zo is er niets meer te zien van uw vochtproblemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op: 0347-343335.

Vochtproblemen herkennen

Wanneer het water langs de muur loopt of wanneer algen zich beginnen te vormen, dan hoeft u niet te twijfelen: u heeft een vochtprobleem. Maar soms zijn de aanwijzingen voor vochtigheid in huis iets subtieler. U heeft een vochtproblemen, wanneer:

 • U regelmatig een bedompte en muffe lucht ruikt.
 • Uw was minder snel droogt dan anders.
 • Behang of stucwerk loslaten.
 • U vochtplekken of schimmel ontdekt.
 • Condens zich vormt op ramen.
 • U veel last heeft van zilvervisjes of pissebedden.

Vochtproblemen

Verschillende oorzaken

Uw vochtproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. We zetten er een aantal op een rij:

 • Optrekkende nattigheid
 • Natte muren
 • Lekkages
 • Lekkende kelders
 • Doorslaande vochtigheid
 • Lekkages

Wij hebben de oplossing!

Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor uw vochtproblemen. Wij spuiten een speciale vloeistof in uw bakstenen, die ze vervolgens waterafstotend maakt. Hoe werkt dit? Simpel. Bakstenen zijn poreus en kunnen water opzuigen als een spons. Wanneer ze regenwater of grondwater opnemen, dan blijven zouten in het gesteente achter. Die zorgen ervoor dat de steen nog poreuzer wordt en dus meer water opneemt. Voor u betekent dit nog meer en nog grotere lekkages. Met onze injectievloeistof, die precies de loop van het water volgt, kunnen een waterkerende laag aanbrengen en zijn uw vochtproblemen verleden tijd.

Bel of mail ons gerust

Heeft u vochtigheid in huis? Wilt u dat we uw kelder waterdicht maken of heeft u hulp nodig met vochtbestrijding? Dan kunnen wij van KEMO Vochtwering u uitstekend van dienst zijn. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op: 0347-343335. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Is er minder spoed, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl over uw vochtproblemen.