0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen laten aanpakken door KEMO Vochtwering

Wanneer u te maken heeft met natte muren en een lekkere kelder, dan heeft u overduidelijk vochtproblemen. Die gaan helaas niet vanzelf weg. U zult hiervoor een professional moeten inschakelen, zoals de vakmensen van KEMO Vochtwering. Met onze unieke injecties kunnen wij ervoor zorgen dat er geen water meer kan binnendringen via uw muren. Bovendien zijn wij in staat om aangetaste muren vakkundig te herstellen. Zo is er niets meer te zien van uw vochtproblemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Vochtproblemen herkennen

optrekkend vocht

Wij kunnen u in Leiden met diverse problemen helpen. Wij zijn namelijk dé specialist in vochtbestrijding. Wij staan voor u klaar wanneer u last heeft van een lekkende kelder, optrekkend vocht, doorslaand vocht of lekkages. Om de vochtproblemen op te lossen, kunnen wij bijvoorbeeld uw kelder waterdicht maken of de buitenmuur impregneren. U kunt ons daarnaast voor meer diensten inschakelen. Een andere specialisatie van ons is het het injecteren van beton. Zo kunnen wij holle ruimtes in uw muren weer opvullen of een betonreparatie voor u uitvoeren. Zelfs wanneer u in een monumentaal pand woont, kunnen wij uw muren verstevigen door middel van een injectie. Hiervoor gebruiken wij een kalk-injectie, waardoor uw muren niet beschadigd raken. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Herkent u de bovenstaande kenmerken? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een specialist in vochtbestrijding als KEMO Vochtwering inschakelt. Bel of mail ons en wij komen bij u langs om de vochtproblemen aan te pakken.

Verschillende soorten vochtproblemen

Vocht in huis komt in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld last hebben van:

  • Optrekkende nattigheid
  • Natte muren
  • Lekkages
  • Lekkende kelders
  • Doorslaande vochtigheid
  • Lekkages

Wanneer u dit in uw woning heeft geconstateerd, is het belangrijk dat u snel hulp inschakelt voor een oplossing. Vocht is namelijk niet alleen slecht voor de muren en de constructie van uw woning, maar ook voor uw gezondheid. Het vocht zorgt er bijvoorbeeld voor dat u veel vatbaarder bent voor infecties. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten vochtproblemen en de gevolgen van vocht in huis.

De oplossing voor vocht in huis

Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor uw vochtproblemen. Wij spuiten een speciale vloeistof in uw muren, die ervoor zorgt dat de scheuren opgevuld worden en dat vocht geen kans meer heeft om binnen te komen. Bakstenen zijn poreus en kunnen water opzuigen als een spons. Wanneer ze regenwater of grondwater opnemen, dan blijven zouten in het gesteente achter. Die zorgen ervoor dat de steen nog poreuzer wordt en dus meer water opneemt. Voor u betekent dit nog meer en nog grotere lekkages. Met onze injectievloeistof, die precies de loop van het water volgt, kunnen een waterkerende laag aanbrengen en zijn uw vochtproblemen verleden tijd.

Neem contact met ons op

Heeft u vochtigheid in huis? Wilt u dat we uw kelder waterdicht maken of heeft u hulp nodig met vochtbestrijding? Dan kunnen wij van KEMO Vochtwering u uitstekend van dienst zijn. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0347-343335. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Is er minder spoed, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl over uw vochtproblemen.

Meer dan 20 jaar ervaring