0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Vochtwering in huis nodig?

Hulp bij vochtwering van dé specialist

Wanneer u vochtproblemen heeft, dan bent u bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. De oorzaken van vochtigheid kunnen verschillen. Een lekkage kan de boosdoener zijn, maar ook slecht voegwerk of hoog grondwater. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en weten precies hoe zij vochtwering kunnen toepassen in uw woning of kantoor. Wanneer zij de oorzaak voor het vocht hebben gedetecteerd, zullen zij u een passende oplossing bieden. Op onze werkzaamheden krijgt u 30 jaar garantie. Zo weet u zeker dat het probleem ook echt verholpen is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KEMO Vochtwering? Neem dan contact met ons op.

optrekkend vocht

Wanneer is vochtwering nodig?

Vochtwering is nodig als er bijvoorbeeld een bedompte lucht in uw woning hangt. Of merkt u dat het stucwerk of behang in huis loslaat? Merkt u dat de was niet goed droogt binnenshuis? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met vochtproblemen. Vochtproblemen komen voor in verschillende vormen en maten. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met doorslaand vocht, lekkende kelders, natte muren, optrekkend vocht en lekkages. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om direct een expert in vochtwering in te schakelen voor een adequate oplossing. KEMO Vochtwering gaat graag bij u aan de slag om uw vochtproblemen aan te pakken en voorgoed te laten verdwijnen.

Zelf een vochtprobleem herkennen

Om schade aan uw woning of uw gezondheid zo beperkt mogelijk te houden, is het belangrijk om vochtproblemen zo snel mogelijk te ontdekken en te verhelpen en vochtwering toe te passen. U kunt hiervoor een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering inschakelen, maar u herkent ook gemakkelijk zelf een vochtprobleem.

  • Ruikt uw huis bedompt of muf?
  • Laat uw stucwerk of uw behang los?
  • Heeft u veel zilvervisjes of pissebedden in uw huis?
  • Droogt uw wasgoed niet goed binnenshuis?

Wanneer u het bovenstaande herkent, dan kan het inderdaad zijn dat uw een vochtprobleem heeft. Schakel dan zo vlug mogelijk onze hulp in. Wij helpen u graag met een passende oplossing op het gebied van vochtwering.

Uw muur of kelder snel weer waterdicht maken

Van lekkende keldermuren tot een lekkage door slecht voegwerk, wij van KEMO Vochtwering zijn het adres om dat voor u op te lossen. Wij beschikken niet alleen over de benodigde kennis en ervaring om verschillende vochtproblemen op te lossen, maar gebruiken hiervoor ook de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen wij iedere muur van elk materiaal vakkundig waterdicht maken. Onze injectiemiddelen dringen diep in het gesteente door, waardoor deze tot onder het maaiveld waterafstotend wordt gemaakt. Ook kunnen wij op deze manier eenvoudig scheuren afdekken en uw muur stabieler maken.

Vakkundige hulp inschakelen bij vochtwering

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u op het gebied van vochtwering kunnen helpen? Of wilt u liever direct een afspraak maken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Verder kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Waar u ook in Nederland hulp nodig heeft, KEMO Vochtwering is u graag van dienst als het gaat om vochtwering.

Meer dan 20 jaar ervaring