Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LayerSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Block_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: Undefined index: loadFiles in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-content/plugins/css3-pricing-tables/css3_web_pricing_tables_grids.php on line 2591
Vochtwering - Kemo Vochtwering
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtwering

Hulp van dé specialist

Wanneer u vochtproblemen heeft, dan bent u bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. De oorzaken van vochtigheid kunnen verschillen. Een lekkage kan de boosdoener zijn, maar ook slecht voegwerk of hoog grondwater. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en weten precies hoe zij een vochtprobleem kunnen herkennen. Wanneer zij de oorzaak hebben gedetecteerd, zullen zij u een passende oplossing bieden. Op onze werkzaamheden krijgt u 30 jaar garantie. Zo weet u zeker dat het probleem ook echt verholpen is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KEMO Vochtwering? Neem dan contact met ons op.

Zelf een vochtprobleem herkennen

Om schade aan uw woning of uw gezondheid zo beperkt mogelijk te houden, is het belangrijk om vochtproblemen zo snel mogelijk te ontdekken en te verhelpen. U kunt hiervoor een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering inschakelen, maar u herkent ook gemakkelijk zelf een vochtprobleem.

  • Ruikt uw huis bedompt of muf?
  • Laat uw stucwerk of uw behang los?
  • Heeft u veel zilvervisjes of pissebedden in uw huis?
  • Droogt uw wasgoed niet goed binnenshuis?

Wanneer u het bovenstaande herkent, dan kan het inderdaad zijn dat uw een vochtprobleem heeft. Schakel dan zo vlug mogelijk onze hulp in. Wij helpen u graag met een passende oplossing op het gebied van vochtwering.

Vochtwering

Uw muur of kelder snel weer waterdicht

Van lekkende keldermuren tot een lekkage door slecht voegwerk, wij van KEMO Vochtwering zijn het adres. Wij beschikken niet alleen over de benodigde kennis en ervaring om verschillende vochtproblemen op te lossen, maar gebruiken hiervoor ook de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen wij iedere muur van elk materiaal vakkundig waterdicht maken. Onze injectiemiddelen dringen diep in het gesteente door, waardoor deze tot onder het maaiveld waterafstotend wordt gemaakt. Ook kunnen wij op deze manier eenvoudig scheuren afdekken en uw muur stabieler maken.

Vakkundige hulp bij vochtwering

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u op het gebied van vochtwering kunnen helpen? Of wilt u liever direct een afspraak maken? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0347-343335. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Waar u ook in Nederland hulp nodig heeft, wij zijn u graag van dienst als het gaat om vochtwering.