0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Water in kelder

Water in uw kelder snel opgelost

Water in uw kelder kan verschillende oorzaken hebben. Door een hoge grondwaterstand kan het water door de keldermuren heen sijpelen, maar ook een lekkage kan hiervan de oorzaak zijn. Wanneer u last heeft van vocht in uw kelder, dan is het verstandig om een expert te raadplegen. Bij KEMO Vochtwering bent u dan aan het juiste adres. Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om ieder vochtprobleem te herkennen en op te lossen. Wij komen dan ook graag bij u langs om te zien waar het water vandaan komt. Samen met u zoeken wij dan een passende oplossing, zodat het vochtprobleem ook daadwerkelijk verholpen wordt. Lees er hier meer over, of neem direct contact met ons op als u water in de kelder heeft.

optrekkend vocht

Wij lossen ieder vochtprobleem op

Of er nu water naar binnen sijpelt in uw kelder of dat u last heeft van natte muren. KEMO Vochtwering helpt u altijd. Dus ook bij water in de kelder. Omdat niet ieder vochtprobleem hetzelfde is, bieden wij u een oplossing op maat. Daarbij kijken onze medewerkers niet alleen naar het probleem, maar ook naar het gesteente. Heeft u een monumentaal pand? Dan werken wij met een speciale kalkinjectie. Zo wordt niet alleen uw kelder waterdicht gemaakt, maar blijft ook de oorspronkelijke staat van uw woning behouden. Daarnaast werken wij met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig werken en uw muur naadloos afdichten. Heeft u last van water in uw kelder? Neem dan snel contact op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Voordelen van werken met KEMO Vochtwering

Komt er water naar binnen gesijpeld door uw keldermuren? Of zijn de wanden in uw kelder vochtig? Dan wilt u dit natuurlijk zo spoedig mogelijk opgelost hebben. U kunt dan een ander vochtweringsbedrijf inschakelen. Daarmee doet u echter uzelf en uw portemonnee tekort. Zo:

  • Krijgt u bij ons altijd 30 jaar garantie
  • Zijn wij werkzaam door heel Nederland
  • Kunt u ons dag en nacht bereiken
  • Helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Hebben wij uitgebreide kennis en ervaring
scheur in muur

Laat water in de kelder snel verhelpen

Heeft u last van water in de kelder. Komt er door een lekkage water door uw keldermuren heen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Bel KEMO Vochtwering om water in de kelder professioneel te verhelpen.

Meer dan 20 jaar ervaring