0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtproblemen in Zoetermeer?

Vakkundige hulp bij vochtbestrijding in Zoetermeer

Bent u op zoek naar hulp bij vocht bestrijden in Zoetermeer? Dan zit u bij KEMO Vochtwering helemaal goed. Wij bieden verschillende diensten aan. Zo kunnen wij u op het vlak van vochtbestrijding met diverse werkzaamheden helpen. Wij kunnen echter meer voor u betekenen. Zo kunnen wij de grond stabiliseren wanneer uw fundering verzakt is, maar wij kunnen u ook helpen met het reinigen van uw gevel. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in Zoetermeer? Lees dan snel verder of neem hiervoor contact met ons op.

Het herkennen van vochtproblemen in Zoetermeer

optrekkend vocht

Het is zaak dat u vochtproblemen snel herkent, zodat deze snel verholpen kunnen worden in Zoetermeer. Bent u er niet op tijd bij, dan kan dit niet alleen schadelijke gevolgen hebben voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Herkent u het volgende?

  • Er hangt een bedompte en muffe geur in uw woning.
  • Uw was droogt minder snel in huis.
  • Uw behang of stucwerk laat los.
  • Er ontstaat condens op ramen en koude ondergronden.
  • U heeft last van pissebedden en/of zilvervisjes.

In dat geval heeft u waarschijnlijk last van vocht in huis. Neem dan direct contact op met ons. Wij komen graag bij u in Zoetermeer langs om het probleem te verhelpen.

Vochtwering door onze specialisten

Of u nu als particulier naar een bedrijf zoekt om uw kelder waterdicht te maken of u bent een bedrijf dat hulp zoekt met vochtbestrijding, wij zijn u in Zoetermeer graag van dienst. Wij beschikken over het materieel en de kennis om zowel grote als kleine problemen te kunnen verhelpen. Wij staan voor u klaar bij vochtproblemen als optrekkend vocht, lekkende kelders, doorslaand vocht en natte muren. Daarnaast kunnen wij u zelfs helpen wanneer u de eigenaar bent van een monumentaal (bedrijfs)pand. Ook hiervoor beschikken wij over de juiste apparatuur en middelen om uw muren te impregneren. Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden in Zoetermeer? Kijk dan eens verder op onze site of neem contact met onze medewerkers op.

scheur in muur

Vochtbestrijding in Zoetermeer

Of u nu een betonreparatie door ons wilt laten uitvoeren of hulp wilt met vochtwering in Zoetermeer, wij zijn u graag van dienst. Wilt u graag meer weten over ons of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0347-343335. Mailen is ook mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Tot slot kunt u uw vraag stellen via het contactformulier op onze website. Wij gaan graag zo snel mogelijk aan de slag met vochtbestrijding in Zoetermeer!

Meer dan 20 jaar ervaring